ENERGY WITH ATTITUDE

Prirodno. Ukusno. Ma, božanstveno!

Pripremajući se za naše avanture, ostali smo razočarani ponudom hrane koja nam je trebala dati energiju da izdržimo sve izazove. Tada smo odlučili da nam je dosta nekvalitetnih proizvoda koji se skrivaju iza fejk parola. Prihvatili smo to kao osobni izazov. Izazov da stvorimo pravu hranu, prirodnu i zdravu. Hranu punu energije!

 

Spojili smo organske namirnice u idealne nutritivne kombinacije koje su ujedno i božanstvenog okusa i dobili smo B!TE ME zdrave zalogaje. Vidiš, prirodna sportska prehrana je ipak moguća!

Bite into B!TE ME!

100% prirodno. Organsko. Sirova hrana za sirovu energiju! Svi naši proizvodi nalaze se u Sample Packu. Naruči danas svoju minimalnu dozu zdravih zalogaja.

Available soon

Cocoa Jazz BiteMe
Salty Brunch BiteMe
Lemon Crush BiteMe
Mediterraneo BiteMe

POHVALNICE :)

Dok je naša Petra tražila pravu recepturu, mi smo spremno isprobavali sve što je izašlo iz njezine kuhinje. Samo najbolje kombinacije okusa, prirodnih sastojaka i nutritivnih vrijednosti dali smo na kušanje vrhunskim sportskim nepcima. Onima koji znaju što im treba za treninge, utrke, duge i aktivne boravke u prirodi pa i onima koji traže zdravi međuobrok. Zagrizli su i svidjelo im se!

Pravo je vrijeme da i ti probaš B!TE ME!

[sec_testimonials_hr]

IMAMO JOŠ DOBRIH VIJESTI!

Tko danas ima vremena da savršeno izbalansira prirodnu i zdravu prehanu i k tome još učinkovitu?
Mi imamo! A imamo i vremena da vas povremeno obavijestimo o novim proizvodima, cool akcijama i zanimljivostima iz svijeta outdoora.

Zakači se na naš newsletter i podrži B!TE ME! #SharingIsCaring